Står ni som Alla Flyttfirmor ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan flyttare och beställare?

Nej. Alla Flyttfirmor primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med flyttföretag. Det innebär att Alla Flyttfirmor eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och flyttare.

Redaktör på Alla Flyttfirmor
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som Alla Flyttfirmor ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan flyttare och beställare?"


Alla Flyttfirmor primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med flyttföretag. Det innebär att Alla Flyttfirmor eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och flyttare. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och flyttföretag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte Alla Flyttfirmor eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till Alla Flyttfirmor, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en flyttare?

Alla Flyttfirmor hjälper dig hitta duktiga Flyttare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Få kostnadsfria offerter Hitta en duktig flyttare här!

Varför använda Alla Flyttfirmor?

Fokus på flyttare & flyttföretag

Alla Flyttfirmor har samlat alla flyttare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt flyttare för dina behov.

Vi har samlat alla flyttföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla flyttföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt flyttare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Flyttfirmor

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla flyttföretag som finns på Alla Flyttfirmor.