Vi betalar för premium på Alla Flyttfirmor men ligger ändå inte i toppen av några sökresultat?

Rankingen, det vill säga ordningen flyttföretag visas på Alla Flyttfirmor, styrs av optimeringspoäng. Desto mer information och innehåll ett flyttföretag uppger, desto högre optimeringspoäng får det - vilket innebär en placering högre upp. Att vara premiumföretag ger alltså inte automatiskt bättre optimeringspoäng, men det förbättrar väsentligt era förutsättningar till högre resultat.

Redaktör på Alla Flyttfirmor
2021-12-14 : 17:16

Utförligt svar på frågan "Vi betalar för premium på Alla Flyttfirmor men ligger ändå inte i toppen av några sökresultat? "

Rankingen, det vill säga ordningen flyttföretag visas på Alla Flyttfirmor, styrs av optimeringspoäng. Desto mer information och innehåll ett flyttföretag uppger, desto högre optimeringspoäng får det - vilket innebär en placering högre upp. Anledningen till detta är att seriösa företag ska gynnas på Alla Flyttfirmor. Att vara premiumföretag ger alltså inte automatiskt bättre optimeringspoäng, men det förbättrar väsentligt era förutsättningar till högre resultat.

Lugn - Vi hjälper er gärna!

Vi på Alla Flyttfirmor kan givetvis hjälpa er att öka era optimeringspoäng och därmed förbättra er ranking. Ring oss direkt på så ser vi direkt över er profil och vad vi kan förbättra!

Är du redo att anlita en flyttare?

Alla Flyttfirmor hjälper dig hitta duktiga Flyttare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Få kostnadsfria offerter Hitta en duktig flyttare här!

Varför använda Alla Flyttfirmor?

Fokus på flyttare & flyttföretag

Alla Flyttfirmor har samlat alla flyttare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt flyttare för dina behov.

Vi har samlat alla flyttföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla flyttföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt flyttare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Flyttfirmor

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla flyttföretag som finns på Alla Flyttfirmor.