Vilka flyttföretag på flyttföretag får ta del av min förfrågan?

Om du själv har valt ut vilka flyttföretag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. I andra fall kan våra experter på Alla Flyttfirmor hjälpa dig genom att matcha ditt önskemål och behov med lämpliga flyttare. Det är du som bestämmer. Läs vårt utförliga svar för att se dina tre alternativ.

Redaktör på Alla Flyttfirmor
2021-12-17 : 09:32

Utförligt svar på frågan "Vilka flyttföretag på flyttföretag får ta del av min förfrågan? "


Det är helt upp till dig vilka flyttföretag som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. Nedan är tre olika alternativ som finns här på Alla Flyttfirmor

  1. Flyttföretag valda av dig
    Om du själv har valt ut vilka flyttföretag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag.
  2. Du väljer - vi kompletterar förfrågan
    Har du i samband med att du skicka in offertförfrågan klickat i rutan "Ja, Alla Flyttfirmor får gärna lägga till ytterligare lämpliga flyttföretag i min förfrågan!" kan våra experter Alla Flyttfirmor även välja ut flyttföretag som vi anser lämpliga för att motta din förfrågan - utifrån behov och önskemål.
  3. Vi på Alla Flyttfirmor matchar flyttföretag åt dig
    Har du enbart skickat in en förfrågan utan att själv välja ut flyttföretag, väljer våra experter på Alla Flyttfirmor ut upp till fem företag som vi tycker är lämpliga efter ditt behov och önskemål.
Tips: Du kan se exakt vilka flyttföretag som mottagit din förfrågan genom att logga in med din användare! Där kan du även se status , recensera flyttare och mycket mer.

Är du redo att anlita en flyttare?

Alla Flyttfirmor hjälper dig hitta duktiga Flyttare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Få kostnadsfria offerter Hitta en duktig flyttare här!

Varför använda Alla Flyttfirmor?

Fokus på flyttare & flyttföretag

Alla Flyttfirmor har samlat alla flyttare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt flyttare för dina behov.

Vi har samlat alla flyttföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla flyttföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt flyttare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Flyttfirmor

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla flyttföretag som finns på Alla Flyttfirmor.